Молода лікарка, що загинула під час пожежі в Обласній інфекційній клінічній лікарні була випускницею Запорізького медичного університету.

Ольга Гліва, так звали дівчину, лікар-анестезіолог, у 2020 році закінчила інтернатуру та почала працювала в обласній інфекційній лікарні.

На сайті медуніверситету висловили співчуття родині трагічно загиблої дівчини та написали якою вона була.

Страшна трагедія у Запоріжжі: пожежа в обласній інфекційній лікарні обірвала життя чотирьох людей. Серед них – і нашої випускниці, лікаря-анестезіолога обласної інфекційної лікарні Ольги Сергіївни Гліви.

Медицина була її покликанням: Ольга Сергіївна з відзнакою закінчила Зорізький державний медичний університет, блискуче навчалася в інтернатурі, яку закінчила у 2020 році. Попереду було ціле життя, яке молода лікар-анестезіолог планувала присвятити порятунку пацієнтів.

Ольга Сергіївна сповна виконала свою місію на цій Землі – до останньої своєї хвилини намагалася рятувати життя своїх пацієнтів.

Колектив Запорізького державного медичного університету висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих і розділяє біль непоправної втрати.

Ось такою весело та життєрадісною була молода лікарка.

 

Друзі дівчини оприлюднили реквізити для допомоги родині Ольги Гліви.

Усі, хто хоче допомогти сім’ї Ольги, її колеги і друзі організовують збір коштів.
4149 4991 3476 6938 Давигора Лілія Олегівна (номер карти продублюю в коментарях)
Глибокі співчуття рідним.