На черговій сесії Запорізької міської ради розглянуть проєкт рішення стосовно підтримки петиції “Про підтримку електронної петиції №6434 щодо реконструкції дороги через урочище «Вирва».

Йдеться про альтернативний шлях через урочище «Вирва», який може розвантажити мости та частково розв’язувати питання з заторами на Бабурку. Петицію підтримали 715 мешканців міста і цього досить, що питання розглянули на сесії депутати.

Автор звернення – Ігор Павлович Довженко переконаний, що існує реальна можливість швидко, без об’їзду дістатися з Бабурки на Правий берег.

Шлях починається від вул.Воронезької, прямує через урочище “Вирва”, вздовж гранітного кар’єру та виходить на вул.Таганську, поруч з арковим мостом.

Дуже швидко та зручно, можливість уникнути величезних пробок на мосту і не об’їжджати “крюк” через весь Дніпровський та Хортицький район.
Чомусь про неї всі забули. Дорога пошкоджена,
там багато ям, але це реальна альтернатива двом іншим шляхам.
Пропоную виконати ремонт дороги через “Вирву”, і тим самим, покращити життя нам, мешканцям цього міста, та з’єднати обидва райони майже по-прямій. Не будьте байдужими, кожен наш голос важливий, давайте разом будувати та покращувати наше місто – пише в мотиваційній частині автор.

Варто сказати, паралельно з цим на сайті міськради з’явилася петиція, де збирають підписи проти реконструкції цього шляху, втім поки петиція отримала лише 15 голосів і час вже спливає. В її автора є своє мотивація, з нею можна ознайомитися за посиланням.  Втім, рішення за депутатами.

Наразі не відомо скільки коштів потребує проєкт, але якщо петицію підтримає міська влада, то проблему запоріжців справді можуть частково вирішити.