Сама Ксенія родом із Мелітополя Запорізької області. Проте вже тривалий час мешкає в Нью-Йорку (з 2016 року стала громадянкою США), де працює за фахом в одній з місцевих лікарень. Дівчина не забуває ділитися всілякими історіями зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно вона зробила допис про те, що у лікарні де працює Ксенія, почали вакцинувати медичних працівників.

«У США на сьогодні схвалені вже дві компанії з виробництва вакцини від COVID (Pfizer і Moderna). Ех, не в ті акції я вкладала ? У Нью-Йорку почали активно вакцинувати ще з минулого тижні. У нашій лікарні вакцинація медпрацівників добровільна і безкоштовна. Ніхто нікого не примушує і тим більше не звільняє, якщо відмовишся», – пише вона.

Сама дівчина вже вакцинувалася вакциною – Pfizer . Спеціально почекавши, коли пройде 48 годин, описала відчуттями та симптомами:

«Яка була реакція: ніякої ??♀️ Трохи поболіло плече перші пару годин і все.

Знаю, що індивідуальна реакція організму – це не показник. Багато моїх співробітники і знайомі говорили, що у них підвищувалася температура, була тяжкість в руці. Але у мене нічого цього не було. Зробила щеплення і пішла на 12-годинну зміну на роботі. Все було нормально.

4 лютого йду на повторну вакцинацію.»

Зауважимо, що в Україні планують розпочати щеплення вже у лютому поточного року. Перший препарат, який закуплять за державні кошти, буде вакцина китайського виробництва – Sinovac Biotech. Вакцина перебуває на завершальній третій фазі клінічних випробувань.

Фото зі сторінки Ксенії