Дівчинці допомагає дихати апарат штучної вентиляції легень. 

15-річна Гуляйкіна Ганна зараз знаходиться в лікарні у вкрай важкому стані, про це пише Форпост посилаючись на особисту розмову з мамою дитини Юлією Крамаренко.

Жінка, під час розмови, повідомила, що дівчинка досі не прийшла до тями. Медики констатували у школярки перелом основи лобової частини черепа, в результаті якого стався набряк мозку. Вчора лікарі відключали Ганну від апарату штучної вентиляції легень, щоб перевірити чи зможе вона сама дихати. Поки їй це не вдається.

Медики будуть робити дівчині трахеотомію для того, щоб вона могла самостійно дихати. (Трахеотомія – це хірургічна операція, під час якої розтинають передню стінку трахеї у горлі та вводять спеціальну трубку. Роблять це для того, щоб відновити дихання у пацієнта, а також для проведення різних діагностичних і лікувальних маніпуляцій в трахеї і бронхах, – Ред.). Юлія зазначає, що донька досі не прийшла до тями.

Родині Крамаренко зараз дуже тяжко, адже 5 днів тому вони втратили сестру Ганни – 13-річну Анастасію. Лікарі боролися за життя дівчинки, але врятувати – не змогли. Мама зараз у розпачі, проте намагається усіма силами боротися за життя другої дитини. Усі небайдужі можуть допомогти у лікуванні матеріально: (номер картки 5168 7427 2157 3099 і друга 5168 7422 1631 0254 – мама Юлія Крамаренко).

Праворуч – Ганна, ліворуч – Анастасія.

Нагадаємо, ЗАЗ-1102 “Таврія” перекинувся на дах через те, що водій не впорався з керуванням, через слизьку дорогу, та вилетів на зустрічну смугу. На місці події працювали 4 карети “швидкої” допомоги та поліція. За кермом знаходився 36-річний чоловік, а в салоні автомобіля – 3 дівчинки (2005, 2006 та 2007 року народження).

Водія госпіталізували до 9-ї міської лікарні, у 13-річної дівчинки медики констатували ЧМТ, переломи ребер та скальпування кисті. Інших двох дівчат транспортували до Обласної дитячої лікарні. Сестрі Ганни – Анастасії потрібні були донори крові, адже школярка знаходилася у критичному стані. 12 грудня стала відома сумна новина – дівчинка померла. Прощалися з Настусею у вівторок, 16 грудня.

Родичі постраждалих звинуватили у ДТП КП “Водоконал”. За їх словами, робітники КП протягом доби не усунули прорив. В результаті цього на заокругленні дороги утворилась ожеледь з водою зверху і водій не зміг впоратися з керуванням авто.