На сайті президента України з’явилася петиція автора Максима Косяка, від 14 грудня. Чоловік від імені запоріжців звертається до президента Зеленського з проханням дозволити роботу спортивних секцій і фітнесу центрів на період локдауну і карантину.

Просять не лише не обмежувати роботу спортивних центрів та клубів, а й дозволити проведення спортивних змагань, з дотриманням необхідних санітарно-епідеміологічних норм. Автор поясню – спортивні заняття лише зміцнюють здоров’я.

Шановний Володимире Олександровичу, від імені спортивного товариства міста Запоріжжя, прошу дозволити на період карантину, локдауну і надалі не забороняти роботу спортивних секцій і фітнес центрів, а також дозволити проведення спортивних змагань, з дотриманням необхідних санітарно-епідеміологічних норм.
Хочу пояснити:заняття в спортивних секціях і фітнес центрах, сприяє зміцненню фізичного і духовного здоров’я суспільства. В період вірусних захворювань, зміцнення здоров’я є необхідною умовою для подолання епідемій. Також, заборона роботи данних видів діяльності,призведе тільки до посилення пригнічення настроїв суспільства.
Хворі люди, до спортивних залів не приходять.

За добу петиція набрала 42 голоси,  до кінця голосування залишилося 89 днів. Оскільки локдаун запланували вже на початку січня, треба поквапитися.

Якщо погоджуєтеся -підписуйте.