Тринадцятирічна Анастасія, яка 8 грудня потрапила у жахливу ДТП сьогодні померла в Обласній дитячій лікарні.

ПРо смерть дівчинки написала її родичка у соціальних мережах та подякувала всім за фінансову допомогу, пише Форпост.

Нагадаємо, 8 грудня автомобіль ЗАЗ-1102 “Таврія”, перекинувся на дах на перехресті Каширського шосе та вулиці Прогресивної. На місці події працювали 4 карети “швидкої” допомоги та поліція. За кермом автомобіля знаходився 36-річний водій, а в салоні 3 дівчинки (2005, 2006 та 2007 року народження).

Водій не впорався з керуванням через слизьку дорогу та вилетів на зустрічну смугу. Чоловіка госпіталізували до 9-ї міської лікарні, у 13-річної дівчинки медики констатували ЧМТ, переломи ребер та скальпування кисті. Інших двох дівчат транспортували до Обласної дитячої лікарні.

Наступного дня родичка 13-річної Анастасії розповіла, що дівчинці потрібні донори крові. Школярка знаходилася у критичному стані. Сьогодні жінка повідомила сумну новину – дівчинка померла.

 

Родичі постраждалих звинуватили у ДТП КП “Водоконал”. За їх словами, робітники КП протягом доби не усунули прорив. В результаті цього на заокругленні дороги утворилась ожеледь з водою зверху і водій не зміг впоратися з керування авто.

Правоохоронці продовжують розслідування у справі за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).