Два дні тому в Запоріжжі трапилася трагедія, яка сколихнула усе місто – 13-річний хлопчик винувся з 10 поверху своє квартири.

Трагедія сталася близько 14 години в Хортицькому районі міста, по вулиці Калнишевській, під вікнами багатоповерхівки знайшли тіло хлопця.

Мати 13-річного Артема в момент, коли син вистрибнув з вікна, поверталася з прогулянки з маленькою донькою. Зарадити вчинку сина жінка – не змогла.

В цей день  Артем був вдома через карантин у школі. Дочекавшись, поки мати вийде гуляти з молодшою 8-місячною сестрою, вистрибнув з балкону. Хлопець не прожив і кількох хвилин після удару об землю. Причина самогубства – оцінки в школі. Мати хлопчика зазначає, що перед цим посварилася з сином. Про це інформують “Надзвичайні новини” у своєму останньому випуску.

Вчителі та однокласники про Артема відгукуються позитивно, кажуть, був майже відмінником. Сусіди, в свою чергу, теж зазначають, що родина благополучна, хлопчик жодного разу не скаржився на сімейні негаразди. Натомість психологи наголошують: підлітки можуть у такому віці можуть бути замкнутими у собі, тому батькам важливо побудувати з ними довірливі стосунки.

Детальніше у випуску “Надзвичайні новини”.