Вчора вранці наперехресті Каширського шосе та вулиці Прогресивної о 7:45 трапилася серйозна аварія. Водій автомобіля «ЗАЗ 1102» не впорався з керуванням на слизькій дорозі та виїхав за межі проїзної  частини на розподільний газон, в результаті чого транспортний засіб перекинувся.

У поліції повідомили, що пасажири та водій отримали травми різного ступеня важкості. У Центрі швидкої медичної допомоги сьогодні розказали детальніше про стан, в якому госпіталізували трьох дітей та водія.

 Постраждали 4 особи: чоловік 36 років та дівчата 13, 14 і 15 років. На місці події працювали 2 лікарські та 2 реанімаційні бригади. Чоловік отримав важку черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриті травми верхніх кінцівок, травму тазу.

Дівчина 15 років отримала важку черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Дівчина 13 років отримала важку черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітини та органів черевної порожнини, перелом кісток лівого передпліччя. Дівчинка 14 років отрмала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму лівого колінного суглобу.

Постраждалі госпіталізовані.