Чи буде міський голова змінювати своїх заступників, які варто визнати підпсували репутацію міської влади протягом минулих років, наразі не відомо.

Міський голова тримає інтригу, хоч перед виборами натякав, що людей в оточені йому нав’язали, тому він формує свою команду.

У пресслужбі міської ради кажуть, призначення заступниківможе відбутися на найближчій сесії міської ради. Очікується, що вона пройде раніше ніж в останніх числах грудня. На цій сесії також повинні затвердити нового секретаря міськради.

Зараз всі фракції активно обговорюють хто в яку комісію ввійде та чи будуть ті ж самі заступники міського голови на посаді. Міський голова в свою чергу готує проєкти рішень на сесію, відносно кандидатів на посади заступників. Депутати на сесії вже або затвердять кандидатів або ні.

Колишній голова постійної комісії з регламенту і порядку міської ради Андрій Согорін стверджує, що у випадку, якщо мер вирішить залишити колишніх заступників, то переобрання їх не обов’язкове. Згідно з регламентом вони можуть залишитись на своїх посадах.