Не зважаючи на погрози ввеження жорстких умов карантину в Запоріжжі все ж вирішили залити лід та організувати для містян ковзанку. Наразі вже вготові дві, ще одну дві відкриють протягом тижня.

Зокрема, зарраз вже готова штучна ковзанка біля ресторану “LiHoy” і критий каток “Метелиця”, а ось відкритий каток “Сільподія” (на вулиці Лермонтова) планують відчинити на цьому тижні.

Першою в місті почала функціонувати “Метелиця”, але через карантинні обмеження ковзанка працювала з великими перервами, чи взагалі була зачинена. Зараз на сторінці закладу вказано, що вони раді приймати гостей. Завітати до закладу можна з середи по неділю. Понеділок і вівторок – вихідний. Вартість квитка у будні дні: година – 80 гривень, безліміт – 100 гривень. У вихідні дні: година – 100 гривень, безліміт – 120 гривень.

5 грудня відкрилася також штучна ковзанка біля ресторану “LiHoy”, тому що є не крижаною, а синтетичною. Там для дітей є спеціальні іграшки, з якими вони зможуть вчитися кататися. Заклад працює кожного дня з 10:00 до 22:00. Ціни такі: година – 80 грн дорослому, 40 грн – для дітей.

 

Цього тижня має відбутися відкриття ще однієї льодової ковзанки – “Сільподія” біля ТЦ “Амстор”. Орієнтовано подія запланована на 11 грудня. Співробітники поки завершують необхідні для відкриття роботи та розвішують ілюмінацію. Графік роботи закладу поки невідомий. Ціни ще теж не оголошують, але кажуть, що вони будуть на рівні минулого року.

Стосовно ковзанки на площі Фестивальній ситуація поки незрозуміла. Відкривати її чи ні – вирішують в облдержадміністрації, втім Голова департаменту культури та туризму при ОДА ще 2 тижні тому висловив великі сумніви стосовно можливості відкриття ковзанки на Фестивальній.