Сьогодні вранці на перехресті Каширського шосе та вулиці Прогресивної о 7:45 трапилася серйозна аварія. Водій автомобіля «ЗАЗ 1102» не впорався з керуванням на слизькій дорозі та виїхав за межі проїзної  частини на розподільний газон, в результаті чого транспортний засіб перекинувся.

 В салоні автівки в якості пасажирів перебували троє малолітніх дівчат 2005, 2006 та 2007 років народження.  Водій та троє пасажирів з травмами різного ступеню тяжкості доставлені до лікарні.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій  та  пасажирки  отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і доставлені до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються причини та обставини аварії.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами:  (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.