Дмитра Капустіна –  мешканця Херсона шукають по всій Україні, більш ніж пів місяця тому він зник, досі не виходив на зв’язок.

Рідні чоловіка оголосили його в розшук і сподіваються на активність українців, будь-яка інформація взараз є життєво важливою. Останній раз зниклого бачили в Шевченківському парку вночі 21 листопада. Поліція щоденно проводить пошук зниклого в складі пошукових груп.

На розшук хлопця задіяний весь особовий склад місцевих відділень та відділу поліції, кінологи зі службовими собаками, військовослужбовці Національної гвардії та небайдужі громадяни. Також для перевірки ще однієї версії зникнення будуть залучені водолази Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області. Поліція з рятувальниками будуть прочісувати дно річки Дніпро.

Оперативниками управління карного розшуку обласного главку поліції була перевірена версія крадіжки групою підлітків мобільного телефону та документів зниклого. Телефон був знайдений у ломбарді, компанія молодих людей встановлена та опитана з залученням поліграфу. Версія щодо причетності підлітків до протиправних дій щодо розшукуваного не підтвердилась.

Також поліцейські направили орієнтування на розшук молодого чоловіка до всіх обласних підрозділів поліції країни. Наразі перевіряється версія, що схожого хлопця бачили у місті Харків.

22-річний Дмитро Капустін, зник 20 листопада о 17:00.

Поліція просить  надати будь-яку інформацію, яка могла б допомогти розшукати зниклого за телефонами.
– 102
– (095) 278-71-82
– (0552) 22-35-67
– (0552) 22-98-87