Батько загиблого в муках розвідника Ярослава Журавля, Сергій Журавель подав позов проти президента Володимира Зеленського. Позивач вважає, що Зеленський перевищив службові повноваження.

Чоловік зазначив, що не має наміру пробачати смерть сина і дозволяти, щоб життя військовослужбовців ставили під загрозу. Сергій Журавець запевнив, що не боїться і йтиме до кінця.

Я не пробачу тим,хто завдяки популізму і некомпетентним діям став причиною загибелі мого сина. Я не пробачу тим, хто ставить під загрозу життя наших військовослужбовців, під прикриттям “прагнення до миру”.
Я подаю позов у Генеральну Прокуратуру, щодо вчинення злочину Володимиром Зеленським,на посту Верховного Головнокомандувача і Президента України.
Я не боюся, і піду до кінця, заради Справедливості.
Батько розвідника звинувачує Зеленського у тому, що він “заборонив залучення підрозділів спеціального призначання для проведення рятувально-пошукових заходів” біля Зайцевого. За словами батька, це призвело до того, що поранений Ярослав Журавель загинув від крововтрати у “сірій зоні”.

Я, Сергій Журавель, батько загиблого воїна України- Ярослава Журавля.Я не пробачу тим,хто завдяки популізму і…

Опубліковано Остапом Підковою Четвер, 22 жовтня 2020 р.

Позовну заяву Журавель подав до ГПУ та Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, сержант Ярослав Журавель помер у «сірій зоні» від отриманих під час ворожого обстрілу поранень і ненадання допомоги. Боєць помирав у муках протягом 4 діб.