На Запоріжжя затримали чоловіка, який викрав з дільниці урну для бюлетенів. Зловмисник пояснив – урна йому була потрібна для розведення равликів.

Випалок трапився у Кам’янці-Дніпровській.

Деталі крадіжки розказали в ГУ НП Запорізької області.

18 жовтня близько 18:20 до Кам’янсько-Дніпровського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від голови виборчої комісії про те, що з приміщення виборчої дільниці невідома особа викрала урну для голосування.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції на чолі з керівництвом. Співробітники поліції встановили, що крадіжка була скоєна впродовж останньої доби.  Всього на виборчій дільниці знаходилось 5 порожніх урн для голосування, одну з яких було викрадено.

Вжитими оперативно-пошуковими заходами особа  порушника була встановлена співробітниками місцевої поліції вранці 19 жовтня. Ним виявився 17-річний місцевий мешканець. Коли правоохоронці з’явилися на його подвір’ї, хлопець одразу зізнався у скоєному. Юнак пояснив, що збирався використати урну, як інкубатор для вирощування і розведення равликів. Проте, дії молодика мають ознаки кримінального правопорушення.