У жовтні Запоріжжя вже вдруге стане головним майданчиком для зустрічі найвідоміших блогерів України, представників бізнесу та соціальних проектів.
Цей захід – не просто можливість поспілкуватись зі своїми кумирами з соціальних мереж, це місце, куди приходять за знаннями і новим досвідом.
Близько 20 годин корисного контенту чекає на запоріжців під час Форуму Лідерів думок. Це лекції та воркшопи зі створення текстів, фото та відео-контенту, просування свого блогу, це обмін досвідом між бізнесами та соціальними ініціативами. Це 10 роліків-візиток провідних громадських організацій міста, це мотивація від тих, до кого прислухаються мільйони.
Що? Форум Лідерів думок – Перша платформа взаємодії блогерів, соціальних проєктів та бізнесу
Де? онлайн на ютуб-каналі громадського телебачення Запоріжжя: https://www.youtube.com/user/HromadskeZP та на сайті Форуму Лідерів думок: https://forum-ld.com/ Та офлайн (воркшопи, до 30 людей, підтвердження відбору кожного учасника – на особистій пошті) у готелі Інтурист (європейська зала) Коли? Вже цих вихідних! 17-18 жовтня – з 10:00 до 19:00, а також у записі ще 2 доби після закриття Форуму!
“Сьогодні, як ніколи, людям потрібно натхнення, потрібен приклад, як рухатись далі. Потрібно показати, що усім складно, але є вихід, є куди рухатись. Наш захід збере відомих лекторів, підприємців і блогерів, щоб вони показали зсередини, якою є їхня робота, як вони приймають виклики і як шукають шляхи подолання кризи, – пояснюють організатори Форуму, – коронавірус і карантин показав нам дуже багато проблем, ми хочемо бути тією силою, яка покаже – завжди є вихід, завжди є можливість щось змінити чи виправити. Тому ми прийняли рішення – незалежно від обставин, наш Форум відбудеться цієї осені. Ми на своєму прикладі покажемо, як адаптуватись до кризи, і запросимо тих, хто навчить вас це робити у будь-якій сфері”.
“Наша мета – показати, що блогери, бізнес та громадські організації – це партнери, а, особливо, в умовах кризи вони можуть об’єднуватись та підтримувати людей, підтримувати один одного та створювати абсолютно нові корисні сервіси для своїх клієнтів, – зазначають організатори, – Ми – майданчик, що показує, як бізнеси і блогери можуть об’єднуватися навколо соціальних ідей, як вони можуть на краще перетворювати наш інформаційний простір, як реклама може ставати не нав’язливою і дратуючою, а майже витвором мистецтва. Як люди з мільйонними аудиторіями можуть ставати амбасадорами соціальних змін і впливати на комфорт нашого життя, як комунікація стає рушієм змін”.
Довідка: Форум Лідерів думок – це перший в Україні майданчик взаємодії соціальних проектів, бізнесу і блогерів. Вперше відбувся 2 листопада 2019 року. Захід складався з 4 зон – головна сцена, лекторій, воркшопи та виставкова зона бізнесів і громадських організацій. 13 лекцій, 6 воркшопів – понад 20 годин корисного контенту. Партнером Форуму виступила AirAcademy – єдиний в Україні офіційний партнер YouTube. На головній сцені виступили Олексій Дурнєв, Тетяна Пренткович, Яніна Соколова та Роман Скрипін. Перший Форум Лідерів думок зібрав понад 3000 відвідувачів. * Проект Форум Лідерів думок реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Проект Школа YouTube блогера реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)