У центральній частині Запоріжжя стався наїзд легкового автомобіля на 10 річного хлопчина. Дитина отрима значні травми, у тому числі голови й була доставлена до лікарні.

Про подію розказали в обласному центрі швидкої медичної допомоги

У м. Запоріжжя по вул. Рекордна стався наїзд легкового авто на пішохода, хлопця 10 років.

На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, ссадна тулуба та був госпіталізований до лікарні.

Ситуацію також прокоментували в поліції Запорізької області.

30 вересня до Шевченківського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Ігоря Сікорського та Арсенальної у місті Запоріжжя.
Під час огляду місця події встановлено, що водій автомобіля «ЗАЗ» 1966 року народження, рухаючись по вулиці Ігоря Сікорського, в районі перетину з вулицею Арсенальною, скоїв наїзд на малолітнього пішохода, який перетинав проїзну частину дороги по регульованому пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора. В результаті ДТП хлопчика 2009 року народження, з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено до лікарні. За даними медичного огляду водій був тверезий.

Відомості внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.