На фермерському господарстві «Кривохатько В.В.» чоловіку пробило голову металевою частиною культиватора: батько двох дітей помер посеред поля.

Подія сталася  у селі Ясна Поляна, Оріхівського району 28 вересня, пише Форпост. 

Батько двох донечок, 33-річний Євген Нестеров працював на фермерському господарстві «Кривохатько В.В.». Того дня культивував угіддя поблизу села Ясна Поляна. Тіло мертвого чоловіка знайшли інші працівники підприємства, що прийшли на зміну. З їх слів рублену рану голови Євген отримав внаслідок несправності   техніки. А саме відірвалась пружина «лапи» культиватора і залізна частина поцілила  чоловіку в голову. За словами працівників фермерського господарства, Євген висів на лопаті культиватора, коли вони знайшли його мертвим.

Натомість офіційна версія кардинально різниця. За словами свідків події, після приїзду правоохоронців і довгих розмов із господарем підприємства, «стражі правопорядку» констатували  – нещасний випадок. Нібито травму голови чоловік отримав з власної необережності, під час ремонтних робіт. Заліз поверх культиватора та не втримавшись на ньому, впав, вдарившись головою об металеву частину трактора.

Відкритими залишаються  питання: чому тіло мертвого чоловіка переклали під трактор  та чому не відкрили кримінальну справу із перевірками фермерського господарства, що належить екс- народному депутату Кривохатько В.В. Свідки події мають надію, що відповідь знайде прокуратура. Саме туди наразі вони готують подавати заяву.