Сьогодні у лікарні Запоріжжя померла 20-річна студентка медичного університету, яка боролася за життя протягом 10 днів. Дівчина – громадянка Королівства Марокко.

Про це журналістам Регіонньюз стало відомо із власних джерел з оточення дівчини.

З усіх, хто вижив у жахливій аварії Ріхап була найважчою. Лікарі боялися давати будь-які прогнози, бо ж до свідомості дівчина не приходила. Одразу після аварії до Запоріжжя з Марокко прибув батько студентки, додому він повернеться уже з тілом доньки.

Нагадаємо, 17 вересня близько 19:40  водій автомобіля «BMW», рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Nissan» під керуванням 40-річного водія.

Після чого водій «BMW» виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і  скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу.  Внаслідок загоряння автомобіля 3 молодих іноземців згоріли заживо – 2 хлопці та юна 17-річна дівчина, яка приїхала до Запоріжжя вперше, за кілька днів до аварії.  Трьох доставили до лікарні, хлопці пішли на поправку, а от Ріхап здалася.

Співчуття родині та друзям студентки.

Читайте також: За Буряка Запоріжжя загрузло в боргах – в ОП зроблять все, щоб його замінити, – експерт