Вчора у Запоріжжі відбулася виїзна нарада за участю генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти та члена Наглядової ради Валентина Гвоздія.

Під час візиту гості оглянули роботу станцій ДніпроГЕС-1 та ДніпроГЕС-2, а також відбулась виїзна робоча нарада.

Про хід наради розказали в пресслужбі “Укранідроенерго”.

Під час наради Ігор Сирота наголосив на важливості дотримання передбачених контрактами термінів реконструкції гідроагрегатів Дніпровської ГЕС та неухильному виконанні підрядними організаціями своїх зобов’язань.

Серед питань порядку денного – стан виконання плану виробничих послуг та підготовка до осінньо-зимового періоду.

Окрема увага – питанню масштабної реконструкції мостового переходу через греблю ДніпроГЕС після відновлювального ремонту. Адже аварійний  технічний стан споруди потребує модернізації.

«У наступному році ми повинні визначитись з концепцією майбутнього мостового переходу, розробити проєкт та пройти його експертизу. У 2022 році розпочати реконструкцію, аби мешканці Запоріжжя отримали якісну споруду та могли безперешкодно та безпечно діставатися з одного боку міста до іншого», – наголосив Ігор Сирота.

Читайте також: ГОРОДСКАЯ ВЛАСТЬ ОТНОСИТЬСЯ К КАРАНТИНУ ИЗБИРАТЕЛЬНО, – ЖИТЕЛИ РАСКРИТИКОВАЛИ МЭРА БУРЯКА ЗА МАССОВЫЕ НАРУШЕНИЯ КАРАНТИНА В ЗАПОРОЖЬЕ