Двох чоловіків, які знімали номерні знаки з автомобілів з метою отримання викупу затримали в Олександрівському районі практично на гарячому.

Поліція отримала повідомлення про викрадення номерів, прибувши на місце поліцейській виявили підозрілих чоловіків, які плуталися у свідченням. Під час бесіди чоловіки зізналися в тому, що знімали номери, залишали записки та очікували на оплату.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Запоріжжя.

Під час нічного патрулювання інспектори отримали виклик про крадіжку на вулиці Олександрівській. Заявником був перехожий, він повідомив що з автівки, ймовірно, викрали номерні знаки та залишили на лобовому склі записку з номером телефону.
Відпрацьовуючи інформацію, на вулиці Фортечній увагу інспекторів привернули два чоловіка. Громадяни постійно плутались в поясненнях. Пізніше, під час спілкування, чоловіки все ж зізнались у скоєному та показали місце, де сховали номерні знаки.
Інспектори встановили власника автівки та повідомили про подію. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка встановлюватиме всі обставини події.
В діях чоловіків вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 185(Крадіжка) КК України.

Читайте також: ГОРОДСКАЯ ВЛАСТЬ ОТНОСИТЬСЯ К КАРАНТИНУ ИЗБИРАТЕЛЬНО, – ЖИТЕЛИ РАСКРИТИКОВАЛИ МЭРА БУРЯКА ЗА МАССОВЫЕ НАРУШЕНИЯ КАРАНТИНА В ЗАПОРОЖЬЕ