Розслідування загибелі 19 річної Наталії внаслідок ДТП, яка відбулася наприкінці червня поблизу заводу “Іскра” вивела прокуратуру на з’ясування нових обставин.

Запорізька місцева прокуратура №3 затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно кермувальниці автомобілю «Honda Accord», якій інкримінують порушення правил дорожнього руху, що призвело до летальних наслідків.

Також винним може виявитися і хлопець Наталії – Роман, який також був сильно травмованим та переніс декілька операцій. Слідство вважає, що Роман виконував небезпечний маневр, що також стало причиною трагедії. Хлопцю вручили підозру

Нагадаємо, що 27 червня цього року водій вказаної автівки, поблизу НВК «Іскра», що по вул. Магістральній в м. Запоріжжі, нехтуючи правилами дорожнього руху, внаслідок перевищення дозволеної швидкості руху, допустила контакт передньою правою частиною керованого нею транспортного засобу із лівою бічної частиною мотоцикла «Suzuki», водій якого, в свою чергу, не впевнившись в безпеці своїх дій застосував небезпечний маневр лівого повороту. Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди пасажирка мотоциклу загинула на місці, а водій отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

За результатами проведеного досудового розслідування місцевою прокуратурою до Шевченківського районного суду м.Запоріжжя направлено обвинувальний акт стосовно кермувальниці автомобілю «Honda Accord».

Крім того, у ході проведення досудового розслідування, правоохоронцями встановлено дані щодо наявності в діях водія мотоцикла «Suzuki» ознак порушення правил дорожнього руху, що спричинило вказане ДТП. Враховуючи викладене, вказаній особі повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України – повідомили в прокуратурі.