Мешканець Запорізької області розбещував дітей прямо на вулиці в одному із сіл Якимівського району.

Свідки неправомірних дій не залишилися байдужими й икликали поліцію. Люди повідомили правоохоронцям про все, що довелося побачити, через кілька годин за описом поліція відшукала чоловіка.

Зловмисник показував дівчаткам свої статеві органи, він був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Деталі затримання розказали у пресслужба поліції.

42-річного мешканця Якимівського району затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішуєтья питання повідомлення зломиснику про підозру і обрання запобіжного заходу.

11 вересня близько 20 години до Якимівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернувся мешканець села Велика Тернівка, який повідомив, що став свідком того, як невідомий чоловік показує свої полові органи двом дівчинкам. Керівництвом Якимівського відділення поліції до пошуків підозрюваного були залучені працівники кримінальної поліції. За наданими прикметами поліцейські розшукували  чоловіка та опитували місцевих мешканців. Знайшли фігуранта приблизно через годину між селами Велика Тернівка та Ганнівка у Якимівському районі.  Поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився мешканець Якимівського району 1978 року народження. Затриманий знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння. За даними медиків, в його крові виявлено 2,6 проміле алкоголю.