Запорізький автомобілебудівний завод оголошує про початок виробництва автомобілів Groupe Renault для місцевого ринку. Проект реалізується на потужностях в Запоріжжі, адміністрація заводу сподівається, що це стане сильною ознакою відродження автомобільної промисловості в Україні.

Перед початком проекту ЗАЗ пройшов масштабну модернізацію, щоб повністю відповідати міжнародним стандартам якості Groupe Renault. Система “Alliance Production Way” розгорнута на заводі і буде суворо керуватися для забезпечення українського ринку автомобілями міжнародного рівня якості.

Керуючий директор Groupe Renault Export Регіон Євразія Макс Миссана запевнив, що український ринок для компанії є важливим, і тут група має сильні позиції.

 “Український ринок має для нас високий потенціал, завдяки своєму місцю розташування і зростаючому інтересу до нових автомобілів. Група Renault має сильні позиції в Україні і зберігає своє лідерство на ринку. Цей проект означає, що ми і наші партнери впевнені в тому, що бренди “Зроблено в Україні” будуть на тому ж рівні якості, що і продукція інших заводів Групи Renault “.