Статистику по кількості виїздів за викликом опублікував  Запорізький обласний центр екстреної медичної допомоги. Минула доба – 2 вересня відзначилася для медиків великою кількістю ДТП серед яких значна кількість постраждали – пішоходи.  Майже всі постраждалі в ДТП отримали черепно-мозкові травми, дехто у важкому стані.

Також за минулу добу було повішення жінки похилого віку, ножові поранення та обстріл автомобіля.

У м Запоріжжя по вул. Кіяшко біля магазину сталося зіткнення легкового авто та самосвалу. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждав чоловік 22 років. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму лівого колінного суглобу та був госпіталізований до лікарні.

У м. Запоріжжя по Хортицькому шосе сталося зіткнення 2 легкових автомобілів. На місці події працювали 1 кардіореанімаційна та 1 лікарська бригади. Постраждало 3 особи: чоловіки 25 та 33 років та жінка-пішохід 32 років. Чоловік 33 років отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, контузію правого ока, рану лобної ділянки. Чоловік 25 років отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму лівого плечового суглобу. Жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму поперекового відділу хребта. Також жінка знаходилась на 20 тижні вагітності. Постраждалі госпіталізовані до лікарні.

У м. Запоріжжя по вул. Перемоги жінка 43 років була збита легковим авто. На місці події працювала 1 реанімаційна бригада. Постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток правої гомілки, ссадна кінцівок та була госпіталізована до лікарні.

У м. Запоріжжя по вул. Панфьорова легкове авто врізалось у стовп. Постраждав водій, чоловік 32 років. Він отримав закриту черепно-мозкову траму, струс головного мозку, травму грудної клітини, закриті переломи лівого стегна та гомілки, відкритий перелом лівого гомілково-стопного суглобу, закриту травму живота та був госпіталізований силами 1 лікарської бригади до лікарні.

У м. Запоріжжя по вул. Олимпійська була збита легковим авто жінка 67 років. На місці події працювала 1 кардіореанімаційна бригада. Постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму, рану верхньої губи, травму колінного суглобу та ссадна верхніх кінцівок і була госпіталізована до лікарні.

У м. Запоріжжя по вул. Хлібна стався наїзд легкового авто на пішохода, чоловіка 40 років. На місці події працювала 1 кардіореанімаційна бригада. Постраждалий отримав закритий перелом правої гомілки, травму правого колінного суглобу та був госпіталізований до лікарні.

У с. Пологи по вул. Садова сталося повішення жінки 84 років. Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалої.

У смт. Михайлівка по вул. Космічна чоловік 33 років отримав ножове поранення. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав різані правої гомілки та лівого локтьового суглобу і був госпіталізований до лікарні.

На трасі Запоріжжя-Мелітополь біля с. Новогородківка чоловік 27 років отримав вогнепальне поранення. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждалий отримав вогнепальне поранення правого ліктьового суглобу та поранення обличчя склом і був госпіталізований до лікарні.

За добу, 02.09.2020 року, у Запорізькій області здійснено 817 виїздів бригад ШМД, усього на добовому чергуванні знаходились 150 бригад ШМД, з яких 3 реанімаційні, 6 кардіореанімаційних та 1 бригада дитячої реанімації.