Про неякісно покладену тротуарну плитку під час реконструкції парку Ювілейного, що в Хортицькому районі Запоріжжя ЗМІ неодноразово писали, а мешканці міста обговорювали в соціальних мережах.

Практично одразу після того, як плитку поклади вона почала роз’їжджатися, недоліків не виправили, а сьогодні діти з неї будують барикади.

Все, що не щільно лежить діти, що гуляють поруч використовують як конструктор і зводять з плитки нові об’єкти, які схожі до барикад. Батьки дітей присутні, вони не помічають нічого не нормального у поведінці юних будівельників, а на зауваження перехожих відповідають, мовляв – це не ваша справа і не суньте носа.

Допис обурення опублікувала мешканка Хортицького району Лідія Стукало. Жінка пише, що поліції на Бабурці не бачили давно, скар;итися на поведінку дітей немає кому, yа одному місці саме зараз будують, в іншому діти розбирають.

Ювілейний парк 10 хвилин тому. Самий центр, де коло. Молодий будівельник викопає плитку і будує барикаду. Зробив зауваження батькам. Відповідь, якщо перекласти на нормальну мову: не пхайте носа, виходьте звідси. Я пішов, але коли повернувся, кількість будівельників стала більшою. І поряд з ними постять нову алею. Скільки часу? На Бабурці давно не бачила поліцію. А куди ще можна звернутись? Чи хай буде – в одному місці будувати, а потім сортувати? На фото молоді будівельники