Дівчина, яка катувала тварин , знімала це на відео та розповсюджувала отримала підозру про вчинення кримінального правопорушення.  Про це повідомили в ГУ НП Запорізької області. Там зазначають, що відео було у тому числі порнографічного характеру, частину з цих відеоматеріалів фігурантка продавала, а решту – публікувала для «приваблення» аудиторії. За такі дії зловмисниці загрожує до восьми років ув’язнення.

“Відділ протидії кіберзлочинам в Запорізькій області спільно зі слідчим відділом поліції регіону, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, оголосили підозру мешканці с. Вільнокурянівське у створенні та розповсюдженні протиправного контенту” –  зазначили у правоохоронних органах.

Кіберполіція встановила, що фігурантка знімала відео порнографічного характеру та відео зі сценами жорстокого поводження з тваринами. Частину з цих роликів вона продавала на тематичних форумах. Коштував один такий відеоматеріал близько 2 тисяч гривень. Решту контенту підозрювана викладала у соцмережі для вільного доступу. Також встановлено, що дівчина знімала відео «під замовлення».

В оселі громадянки правоохоронці провели обшук. За результатами вилучено комп’ютерну техніку, жорсткі диски, мобільні телефони та банківські картки.