Черговий факт знущання над тваринами зафіксувала зооволонтерка Валентина Мамай, мешканка міста Бердянська. Про злочин повідомлено в правоохоронні органи.

На своїй сторінці у Фейсбук жінка повідомляє, що вчора, 11 серпня, біля військового містечка невідомий чоловік викинув з мосту на залізничну колію цуценятко. Особу зловмисника встановлено, – 70-річний громадянин жив у селі, коли повернувся до міста – вирішив, що у квартирі собачка буде зайвою.

Волонтерка взяла постраждалу тваринку під свою опіку. У неї зламані чотири лапи, забій внутрішніх органів, грудної клітини, розірвано легеню. Про факт злочину повідомлено в поліцію.

Сегодня с моста на железную дорогу около военного городка мужчина 70 лет выбросил щенка, потому что он ему надоел. Семья…

Опубліковано Valentina Mamay Вівторок, 11 серпня 2020 р.

Нагадаємо, схожа ситуація траплялася у Запоріжжі. 21 січня в соціальних мережах розмістили відео, як 41-річний громадянин на вул. 12 Квітня викидає собаку з мосту. Постраждалу тварину врятували волонтери. За фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 299 ККУ. Обвинувачуваний до суду так й не з’явився. 4 березня знайшли його труп без ознак насильницької смерті.