Пізно вночі, 10 серпня у Вільнянському районі горів приватний будинок та автомобіль групи шкуродерів, які тривалий час катували тварин і фіксували злочинні дії на відео.

За попередньою інформацією, двоє невідомих з битами проникли у дім де мешкав організатор злочинів, добряче його побили. Також є інформація, що побили і спільницю Христину, яка була “героїнею” на відео. Після підпалили автомобіль, що стояв у дворі, від нього вогонь перекинувся на помешкання. У такий спосіб люди помстилися за смерті беззахисних тварин.

Відео пожежі опублікували в Telegram- каналі its_zp.

11 серпня правоохоронці повинні були повідомити про підозру 24-річній дівчині, яку підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.1 ч2. Ст. 301 (виготовлення і розповсюдження порнографії) КК України та ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України.

Нагадаємо, приблизно тиждень тому в соціальних мережах були виявлені фото та відео знущань з тварин. На них молода жінка знущається, катує та знімає свої жорстокі дії з метою поширення та отримання на це винагороди. Поліція навідалася до шкуродерів, втім люди не схотіли чекати закінчення розслідування та вироку суду, а вчинили народний суд самостійно.