Анастасію Овсяннікову, яка вчинила самоспалення 4 серпня перед входом до католицького храму сьогодні поховали.

Прощалися з 24 річною дівчиною на Капустяному кладовищі. Незважаючи на суїцид, відспівував померлу православний священик.

До того, як Анастасію привезли її сестра однозначно заявила, що самостійно підпалити себе вона не могла, – розказує журналістка Форпост, яка була на прощанні.

Серед людей,які проводили в останню дорогу був і хлопець Анастасії, він плакав більше, ніж інші – каже журналістка.

Анастасія Овсяннікова була вродливою та успішною, працювала викладачкою дизайну в Комп’ютерній академії ШАГ.

“Її дуже любили діти та завжди охоче ходили на пари. Працювала Анастасія з дітками передпідліткового віку, вони її обожнювали. У неї була дуже сильна світла енергія і веселий характер. За пів доби до спалення Анастасія приходила на роботу та цікавилася розкладом занять. Ми разом бували на корпоративах, сказати, щоб Настя була закритою, чи депресивною я не можу. Навпаки – весела, позитивна та світла людина” – розказала  журналістам Regionnews дівчина, яка працювала разом з Анастасією в академії.

Ввечері, 3 серпня на сторінці Насті з’явилося декілька тривожних дописів, перед цим була доволі тривала пауза, дівчина не постила нічого декілька місяців. Напевно у важку хвилину Анастасія хотіла щось сказати та поділитися переживаннями. Востаннє вона була у соціальних мережах за дві години до трагедії.

ДОПОВНЕНО: За інформацією сайту Zabor, присутній на похороні священик не відспівував померлу, а лише очолив спільну молитву.

фото – Форпост