На автодорозі “Василівка-Бердянськ” відбулося зіткнення легковика із вантажівкою, в результаті якого загинуло четверо осіб. Водій вантажівки також зазнав ушкоджень, він в лікарні. 

Про це повідомили в ГУ НП Запорізької області.

1 серпня о 7:45 до Василівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про смертельну аварію на автошляху «Василівка-Бердянськ».

На місце події виїхали керівництво обласного управління поліції, слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод та експертно-криміналістична лабораторія.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «BМW» (його дані встановлюються), рухаючись з боку міста Василівка в сторону Бердянська, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «MАN». У результаті аварії водій іномарки та три його пасажири: жінки 1997 та 2001 років народження та чоловік 1995 року народження загинули на місці. Водій вантажівки госпіталізований до лікарні з тілесними ушкодженнями.

У місця скоєння ДТП організовано об’їзд транспорту через сусідні населені пункти. Місце пригоди охороняється виділеними додатковими силами поліції. Слідчі проводять огляд.