Два місяці за грати без права внесення застави відправив суд чоловіка, який побив Анастасію Лугову та намагався її зґвалтувати.

Про це написав у соціальний мережі Фейсбук заступники міністра МВС Антон Геращенко.

Віталій Рудзько – мешканець Запоріжжя, раніше був тричі засудженим.  У 1996 році за крадіжку авто, в 1999 за хуліганство, 2008 за крадіжку.

Віталій Рудзько мав шанс прожити нормальне життя після трьох засуджень і не порушувати закон.
Однак він обрав інший шлях і попереду його знову багато років за ґратами – пише Геращенко.
Нападнику 45 років, мотиви тваринної поведінки чоловіка з’ясовують.

Только что, судья Соломенского районного суда, Горбатовская Светалана Анатольевна, удовлетворила ходатайство…

Опубліковано Антоном Геращенком Субота, 1 серпня 2020 р.

Нагадаємо,сьогодні вночі молоду жінку, яка їхала із Запоріжжя до Києва побили та намагалися зґвалтувати. Постраждала розказала про інцидент у соціальних мережах записавши відео, на якому добре видно наслідки побиття. Жінка знаходиться в лікарні, в неї перелом щелепи та множинні синці по всьому обличчі.

За словами Анастасії, так звуть постраждалу, вона їхала з сином до Києва, посеред ночі до купе зайшов чоловік  і почав наносити удари по голові, потім пробував зґвалтувати жінку. Анастасії в малим сином вдалося втекти до іншого вагону, нападник кинувся переслідувати жертву. На допомогу прийшли Укрзалізниці, начальник потягу дав розпорядження, щоб невідомого охороняли, адже той грозився натиснути стоп-кран. На станції у Києві нападника затримали.