Електронна петиція, яку опублікували на сайті Президента у зв’язку з порушенням ним закону набрала необхідну кількість голосів і тепер повинна бути розглянутою.  Зокрема, під документом підписалися  27520 українців. Автор петиції вважає, що Президент України Володимир Зеленський мусить виконати свою обіцянку й піти у відставку, через порушення ним закону.

18 квітня 2019 року у програмі “Право на владу” Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить Закон. Цим він обнадіяв і здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через 4 дні після тієї заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський признався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив Закон “Про запобігання корупції. Звертаємося до пана Президента із закликом дотримувати слова і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року він збрехав своїм виборцям – мотивують в документі.

Суспільству, варто зазначити, відомо про два порушення – відвідування кав’ярні у час карантину, коли це було заборонено, до того ж без захисної маски, другий – порушення антикорупційного – Зеленський не вніс в декларацію суттєві майнові зміни.