Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк повідомив про кадрові рішення, які він прийняв сьогодні. Когось відсторонили від посади, когось взагалі звільнили.

Варто розуміти, на цей крок наштовхнуло Буряка суспільство, яке висловило невдоволення реконструкцією пляжу, на яку міська влада витратила 55 мільйонів людських грошей. Останньою краплею, ймовірно стали скарги на непрацюючий ліфт для людей з інвалідністю. Він працював лише один день, тоді, коли камери знімали як він катає міського голову – в день відкриття пляжу. Регіонньюз також писав про це, публікація під назвою – МЕШКАНЦІ ЗАПОРІЖЖЯ НАЗИВАЮТЬ ЛІФТ НА ПЛЯЖІ ПОКАЗУХОЮ: “МЕРА КАТАТИ Є КОМУ, ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ НЕМАЄ ймовірно була для міської влади неприємною занозою, але реакція виправдовує роботу журналістів.

Міський голова написав у соціальних мережах кого звільнив і за що.

Щойно прийняв низку кадрових рішень:

1. Звільнив з займаної посади директора міського департаменту інфраструктури та благоустрою Владислава Коноваленка.

2. Відсторонив на час проведення службового розслідування від займаної посади директора КП «Управління капітального будівництва» міської ради Андрія Бушова.

3. Директору КП «Титан» даю 2 години, щоб на Правобережному пляжі постійно чергувала людина, яка буде обслуговувати підйомник для інвалідних візків. Інакше пропоную йому також писати заяву на звільнення.

4. Припиняються всі платежі підряднику, який виконував реконструкцію Правобережного пляжу.

Ми зробили дуже гарну та сучасну зону відпочинку, і я дуже б хотів, щоб туди змогли потрапити всі бажаючі. Але підрядник зробив все, щоб цього не сталося – по факту підйомник є, але він не працює. Разом з тим, профільні служби не проконтролювали процес. Тому приймаю конкретні рішення і застерігаю інших – відповідальність наздожене всіх!