Жінка, яку вчора збив тролейбус в районі зупинки Гагаріна переходила дорогу на пішохідному переході.

ДТП трапилася вчора під вечір. Очевидці події повідомляли, що постраждала говорила по телефону, не дивилася по боках, а дорогу переходила в 10 метрах від зебри. Відео, на якому зафіксований момент зіткнення заперечує коментарі людей – жінка йшла по переходу, а водій тролейбуса схоже її не побачив.

У поліції вже прокоментували ситуацію.

Водій тролейбусу скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.  Водія затримано  в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

8 липня приблизно о 18 годині до Вознесенівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Соборному.

На місці події працівники поліції встановили, що водій тролейбусу 1969 року народження, рухаючись по проспекту Соборному з боку вулиці Фестивальної в напрямку вулиці Гагаріна скоїв наїзд на жінку 1943 року народження, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпла з отриманими травмами голови та грудної клітини доставлена до лікарні.

Водія тролейбусу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.