Важкотравмований водій мотоцикла, в який на швидкості влетіла Honda досі не знає, що його дівчини більше немає в живих. Роману кажуть – Наталія не приходить навідувати, бо знаходиться в лікарні, правду приховують через заборону лікарів.

“Ми не знаємо наскільки травматичною може бути для Романа правда, тому мусимо брехати. В розмові про Наталію він завжди каже – мені не так важливо що зі мною буде, головне щоб Наталія жила і була здоровою. Правду сказати таки колись доведеться, але нехай трохи окріпне” – розповів у сюжеті журналістам телеканалу ТВ-5 товариш Романа Вадим.

Для Романа найгірше уже позаду і зараз основне питання – чи витримає він ряд операцій, які планують лікарі для відновлення здоров’я. Раніше заплановану першу операцію на нозі не вдалося провести через набряк.  У хлопця багато травм, які можуть негативно позначитися на повноцінності його життя: перелом ребер, тазу, травми рук та ніг, черепно-мозкова травма.

Друзі молодих людей тим часом борються за правду. Згідно із даними, які зафіксували поліцейські на місці трагедії, за кермом автомобіля Honda була жінка, відносно неї і порушили справу. Натомість свідки кажуть, що кермував чоловік у крові якого знайшли 2 проміле алкоголю. Є припущення, що в даному випадку був застосований маневр з пересаджуванням водія, оскільки щодо жінки можуть бути використаними пом’якшувальні обставини через тверезість за кермом та наявність у неї дітей.

Друзі Романа сподівалися відшукати відео, у тому числі з прохідної заводу “Іскра”, але загадковим чином воно зникло.

Дев’ятнадцятирічну Наталію вже поховали, встановити правду і покарати водія зараз є найбільшим бажанням для її згорьованих рідних.