У запорізькому Бердянську помер депутат Бердянської міської ради, директор комунального підприємства «Зеленгосп», член Спілки журналістів України Володимир Іванович Шаповалов. Не стало чоловіка сьогодні, 3 липня.

Про нього говорять, як про людину активну та наполегливу, Володимир Іванович був у справах до останнього подиху. Друзі кажуть – ще вчора він, як завжди, жартував, усміхався в свої пишні вуса, ставив завдання підлеглим. А сьогодні доля провела межу, залишивши за нею все це тільки в спогадах людей, які знали і поважали Володимира Шаповалова. Він помер, збираючись на роботу.

27 липня Володимиру Івановичу мало виповнитися 67 років.

Володимир Шаповалов народився в Уссурійському краї. За освітою військовий інженер. Багато років віддав службі в армії, побудував не один об’єкт. Після виходу у відставку в Бердянську він організовував рятувально-водолазну службу, очолював управління житлово-комунального господарства, був активним учасників політичного життя міста, видавав газету «Наш вибір». Останні 12 років очолював комунальне підприємство «Зеленгосп», з 2015 – депутат міськради.

Він обожнював в своїх онуків, любив спорт, природу, захоплювався історією і літературою, дуже любив і цінував гумор. Автор цілої низки оповідань. Готував до видання нові книги. Колеги депутати назвали його усурійським барсом за вміння постояти за себе і відстояти свою точку зору.

Світла пам’ять!

Щирі співчуття родині, рідним і близьким.