Поліція Запоріжжя продовжує розшукувати свідків, або водії, в об’єктив відеореєстратора яких могла потрапити інформація, яка може допомогти в розслідуванні злочину.

Окрім цього в поліції опублікували фото чоловіка, який міг вчинити цей злочин. Світлина є доволі розмитою, але можливо комусь вдасться впізнати у ній свого знайомого.

Нагадаємо, 18 червня у Комунарському районі Запоріжжя сталося зґвалтування дівчини.

Поліція звертається до громадян, які того дня перебували у розважальному комплексі «Pool and Bеаch», розташованому по вулиці Набережна магістраль, 60-б, надати зроблені в приміщенні, та на прилеглій території фото та відеоматеріали, оскільки є підстави вважати, що зображена на фото особа перебувала у вказаному закладі, і могла потрапити в об’єктив камер.

Крім того, правоохоронці звертаються до водіїв транспортних засобів, які в період часу з 18.00 18 червня до 01:00 19 червня рухалися по Набережнiй Магiстралi, та з 21:40 18 червня до 02:00 19 червня рухалися по вул. Дослiдна Станцiя в напрямку траси «Харків-Сімферополь» повз поворот на селище міського типу Балабіно, надати записи з відеореєстраторів, фото та вiдеоматерiали, або iнформацiю про зазначену особу за телефонами 099-234-67-83 або «102».

Анонімність гарантується.