Свідки трагедії, яка трапилася на Набережній у Запоріжжі розказали подробиці події того жахливого вечора.

Кілька днів  тому в Запоріжжі вбили 20-річного хлопця. Юнак помер в лікарні  після отримання 2 важких ножових поранень. Іншого травмованого вдалося врятували. Георгій, так звали хлопця, за словами товаришів та друзів був людиною неконфліктною та чесною, в трагічний вечір відпочивав з дівчиною, а ножем в груди отримав, бо захистився за неї.

Свідки трагедії розповідають, що Георгій з друзями відпочивав у закладі і вийшов разом з дівчиною на вулицю. Раптом підійшов його знайомий – Руслан – і несподівано кинувся на дівчину Настю. Тоді до компанії підійшов Яків – товариш Георгія. Це нападнику не сподобалося і він почав провокувати бійку. Згодом, агресивного знайомого умовили заспокоїтися. Після вибіг ще один молодий чоловік, Кирило, у якого в руках був ніж, йдеться в сюжеті “ТВ-5”. Перший удар він наніс Георгію в область грудей. Також поранення отримав ще один чоловік.

Хлопцям одразу викликали “Швидку допомогу”. Через кілька хвилин друзі повезли їх до лікарні на власних авто. Одного хлопця в медустанові змогли врятувати. А ось Георгія з двома ножовими пораненнями – ні.

Того вечора компанія, в якій були нападники, поводилася неадекватно, кажуть люди. Про це також повідомляє і адміністрація закладу, біля якого це сталося. Знайомі кажуть, що затримані чоловіки мали проблеми із законом вже неодноразово. Втім, раніше їм вдавалося уникнути покарання. Також з’явилася інформація, що Руслану, який саме спровокував бійку, вдалося сховатися. Родичі і друзі дуже сподіваються, що цього разу вчинки молодих не зійдуть їм з рук.

Поліція по гарячих слідах затримала підозрюваних у вбивстві, втім чоловік, який спровокував конфлікт зараз у бігах.

Запорізькі журналісти розшукали свідків та дізналися як усе було.