Колишній співробітник Запорізької обласної адміністрації Олександр Зубченко опублікував таблицю, де вказані суми надбавок, премій та призначеної допомоги для 14 керівників департаментів та управлінь області. Допомогу чиновники отримували навіть на відпустку в розмірі 20 тисяч гривень. Мова йде про головного надзвичайника області Шалея.
Документ Олександр Зубченко опублікував у соціальній мережі Фейсбук і прокоментував ситуацію. Він зазначає – в останній місяць правління Туринка чиновники ОДА ні в чому собі не відмовляли

Із 14 керівників департаментів та управлінь вісім отримали надбавки та премії, а головний надзвичайник області В.Шлея – навіть допомогу до відпустки у 20 тис. гривень.

Найвище свої зусилля цінував головний аграрій та за сумісництвом головний еколог області Андрій Поляков. Вже кілька місяців поспіль він отримує премію у розмірі окладу. Скільки б гектарів посівів не погоріло, скільки б огірків та капусти не погнило через закриті ринки та скільки формальдегіду, фенолу та сірководню не викинули заводи у повітря, у пана директора все добре.

Не відстає і начальник обласного ЖКГ Литвиненко. Хтось згадає про якісь видатні досягнення у цій сфері? Хіба що про багатомільойнні борги Облводоканалу своїм працівникам та постачальникам, диряві труби та безводне життя у запорізькому селі.

Все в шоколаді і у пані Матвіїшиної. На відміну, від тисяч запорізьких підприємців, що розорилися через карантин. Директорка демонстративно ігнорує всі протести бізнесу. Ситий голодному не товариш.

Ось такі веселі справи у чиновницькому царстві.