Трагедія трапилася сьогодні, близько 1.00, у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків.  Там місцевий житель, орендар одного із ставків розстріляв 7 осіб, з якими до цього разом проводив час.  Конфлікна ситуація трапилася несподівано, повідомляють в поліції.

Дев’ять чоловіків разом відпочивали, за попереднім повідомлення – невперше. Шестеро з них підши відпочивати до сараю, який був неподалік, а троє залишилося на березі. Зненацька між чоловіками розгорівся конфлік в ході якого орендар ставка дістав мисливську рушницю та розстріляв двох приятелів. Далі пішов до сараю і почав розправу там, він встиг вбити п’ятьох відпочиваючих, один встиг втекти до села, він і викликав поліцію. Зловмисник був професійним мисливцем, тож цілився точно і напевно розумів, що постріли будуть смертельними.

Обставини події з’ясовуються. На місці працюють слідчо-оперативні групи. Стрільця затримали, мисливську рушницю вилучили.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, це – умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.