Обласна влада провалила обсервацію людей, які прибули до запорізького регіону з іноземних країн. Таких, за словами голови Запорізької ОДА, на Великодні свята приїхало до регіону близько 2 тисяч.

Про це стало відомо із відповіді на запит екс-співробітника Запорізької ОДА Олександра Зубченка.

Документ чоловік опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук і пояснив, яких заходів повинні були вжити місцеві чиновники задля виконання доручення уряду.

Олександр Зубченко пояснює, що обласна влада повинна була подбати про те, щоб усі, хто прибув з країн де є спалах коронавірусної хвороби були довезеними до місць тимчасового перебування, як це вимагали в уряді. Дбати про дотримання обсервації доручили обласним державним адміністраціям. Вони, за словами екс-посадовця знехтували дорученням. 

Губернатор та його апарат були зобов’язані оперативно обрати місця для розміщення людей, передбачити у бюджеті кошти на оплату проживання, зустріти і привезти
наших співвітчизників.

А що по факту? Пан Федоров написав, що за два тижні нарешті обрали два заклади для обсервації. Але там нікого немає.

Скільки людей зустріли на кордоні та на запорізькій землі? Скількох поселили? У чиновницькій відповіді ані слова.
Виконання урядового доручення в Запорізькій області повністю провалено.

Тисячі наших земляків з епіцентру пандемії у Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, сусідньої Польщі та Росії, спокійно поїхали додому, відзначили Великдень, рознесли подаруночки великій рідні.

А у цей час наша доблісна поліція шугає людей на Хортиці та ганяє бабусю із пучком зелені.

Дай Боже нам кріпкого здоров’я та позбав дурних правителів!

Читайте також: УКРАЇНСЬКИМ МЕДИКАМ МОЖУТЬ ЗНИЗИТИ ЗАРОБІТНІ ПЛАТИ, АБО ЗВІЛЬНИТИ – МІНІСТР МОЗ