У Днiпpi пicля мacoвoгo бoгocлужiння нa Вepбну нeдiлю пepeд вxoдoм в xpaм РПЦ виpили тpaншeю.

Глибокий рів викопали перед входом до церкви на вулиці Михайла Панікахи. Там на Вербну неділю священик причастив 300 мирян з однієї ложки та порушив усі норми гігієни й рішення міської ради.

Цим жестом влада Дніпра попередила всіх, хто має намір брати приклад з священика.

Про ситуацію розказав заступник очільника міста Михайло Лисенко в жартівнивій, але рішучій формі.  ВІн нагадав, що відбулося у Вербну неділю та показав як відреагувала влада на ситуацію.

Один із служителів культу (не плутати з священнослужителями) мабуть згідно зі статутом або штатним розкладом МП, прийняв рішення про проведення масового заходу в порушенні ухвали міської ради. В цьому заході, що стався цієї неділі, дійство полягало в наступному: служитель культу, при великому зібранні людей з використанням однієї ложки і одного чана на всіх, наповнював уста і ротові порожнини благочестивих і лагідних мирян.

Однієї і тією ж ложкою, однією і тією ж речовиною –  300 осіб.

Я не знаю, викладають зараз в духовних семінаріях основи гігієни і академмінімум про нерозповсюдження інфекцій, але те, що керівник вищезгаданої обителі наплював на рішення міської ради, залишається фактом.

Ок.

Минулої ночі, на мене зійшов дух. Так, технічний дух водоканалу. Дух повідомив мені, що швидше за все, уздовж цього храму, на глибині півтора метра, замироточила  труба діаметром 150 міліметрів.

Тільки з намірів благих і спонукань праведних, я прийняв рішення розкопати цю трубу щоб відокремити зерна від “плевел”.

Істинно кажу Вам, довелося вирити траншею уздовж в’їзду та входів в даний заклад.

І тут почали відбуватися справи абсолютно незрозумілі, якщо не сказати більше – бісівські!

У виритої траншеї, був виявлений снаряд часів Другої світової війни! Уявляєте ?!

Траншея огороджена. Працює ДСНС. Будемо уважно обстежувати всю територію, можливо навіть до другого пришестя Христа.

Лисенко також попросив представників усіх конфесій утриматися від масових заходів на період карантину та не перетворюватися в служителів культу.