Народна депутатка від фракції політичної партії “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко повідомила, що у розпал епідемії міністр охорони здоров’я Ілля Ємець подав у відставку. Також це зробив міністр фінансів Ігор Уманський.

Ірина Геращенко зауважила, що обидва кандидати на нові посади  Максим Стапанов (МОЗ) та Сергій Марченко (МФ) це люди, які багато років працювали з Порошенком, а це значить, що лава запасних у Зеленського закінчилася.

Місяць пропрацювали міністри фінансів і охорони здоров’я, й вже подали у відставку- в розпал короновірусу. На нараді керівництва ВР відбувається зустріч з кандидатами на посади міністра енергетики Ольгою Богуславець, охорони здоров‘я Максимом Степановим і фінансів Сергієм Марченком. Всі вони…. колись працювали в команді Порошенка на різних посадах.

Тобто, лава запасних уЗеленського настільки мала, що там навіть немає вже на кого міняти провальних міністрів. Запитала в монобільшості , чи означає це, що вони формують уряд порохоботів і чи готові публічно визнати, що рік тому і весь цей час безпідставно знищували нашу команду , що начебто все було не так. Ті не відповіли:)