Вчора, 25 березня у Вільнянському районі трапилася смертельна ДТП. В наслідок зіткнення автомобілів Nissan Tiida та Volkswagen Golf загинув пасажив 1955 року народження, який перебував у першому автомобілі.

Винуватця аварії встановлено, він перебував у стані алькогольного сп’яніння.

Деталі смертельної ДТП розказали в поліції.

25 березня близько 14:00 до Вільнянського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі між селами Люцерна та Богатирівка Вільнянського району.

Встановлено, що водій автомобіля «Nissan Tiida» рухаючись по другорядній ґрунтовій дорозі не надав перевагу в русі автомобілю «Volkswagen Golf» під керуванням жителя села Богатирівка 1984 року народження, який рухався по головній дорозі та скоїв з ним зіткнення.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «Nissan Tiida» від отриманих травм загинув на місці події, обидва водії та пасажир автомобіля «Volkswagen Golf» з отриманими травмами доставлені до лікарні.

При медичному обстеженні було встановлено, що водій автомобіля «Nissan Tiida», мешканець міста Запоріжжя 1957 року народження, знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (095) 687-57-67 або 102.