Директора КП “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий Гай” Олега Комаренка звільнили із займаної посади. Про це заявив міський голова Володимир Буряк, додавши, що це його особисте рішення.

Одразу після трагедії Комаренко заявив, що батьки самі винні у смерті дівчинки та зняв із себе будь-яку відповідальність. Варто зазначити, його заяву опублікували на сайті міської ради у  той час, як позиція міського голови ще не була оприлюдненою. Варто зазначити, Комаренко не сказав у першій заяві жодного слова співчуття родині, яка втратила дитину.

Трохи згодом Володимир Буряк заявив, що доручив провести службову перевірку по факту трагедії та відсторонив Комаренка від обов’язків. За цей час керівник парку вже встиг замести сліди, принаймні про це говорять кілька фактів. Перший – поява табличок на деревах у місці трагедії, на яких вказано, що скульптури є небезпечними, до трагедії табличок не було і це вже запоріжці підтвердили. Другий – тиск на заступкика директора, якому вручили підозру та ймовірна підміна документів, про яку заявив підозрюваний.

Чи вдасться після тривалого доступу до документів керівника парку розв’язати клубок правопорушень – питання риторичне.

Читайте також: У ЗАПОРІЖЖІ ПРОЩАЮТЬСЯ З ДІВЧИНКОЮ, ЯКА ЗАГИНУЛА ТРАВМУВАВШИСЬ У ПАРКУ