Вчора уряд Олексія Гончарука пішов у відставку, міністри пішли за винятком декількох осіб, що залишилися на посадах та одного “непорушного” міністра ВСУ, який, слід зазначити провалив реформу правоохоронних органів.

Здавалося б, зміни мають давати нову надію, в принципі, мабуть на це і зроблена ставка. За відсутності відчутних кроків  у напрямку реформування країни залишається хіба що змінювати головних героїв “фільму”. Це обов’язково дасть суспільству чергові наївні надії на швидкі зміни, а владі бонуси, бо ж вона змінює тих, хто неефективний.

Але, молодих, незіпсованих та й недосвідчених змінюють, у значній частині люди втікачів Азарова та Януковича, на що вони здатні ми вже бачили.

Хто та звідки відображено в ілюстрації.

Симуляція стає реальністю і замість міністрів “NoName” у нас з’явилися міністри “None”. В новому уряді немає міністрів освіти, енергетики, культури та віцепрем’єра з економічного розвитку. Але можливо це і найкраще, бо якщо подивитися на вже призначених міністрів, то стає зрозумілим, що вони так чи інакше пов’язані або з олігархами, або з урядом Азарова. У нового уряду відсутня програма, тому очікувати змін не доводиться і будь-яка психічно здорова і амбіційна людина не захоче працювати в організації, яка назавжди знищить її репутацію. Закінчилися кварталівці і друзі дитинства. Дійшла черга до ідеологічно близьких регіоналів. Влада Зеленського стагнує і дуже скоро ми побачимо її падіння – коментує призначення народний депутат 8 скликання Ігор Артюшенко.

Читайте також: ЗАПОРІЗЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЗАЯВИЛО ПРО ВИМАГАННЯ $ 20 ТИС. З БОКУ АКТИВІСТІВ