Народний депутат та запорізький бізнесмент Володимир Кальцев розширив кордони своїх апетитів, а місцева влада цьому активно посприяла.

Цього разу Кальцев вирішив забудувати частину Великого Лугу, під питанням зараз навіть прохід до Дніпра. Заради цього Кальцеву не лише видали землю, а й дозволили зруйнувати усі зелені насадження у місці, де планується будівництво.

З приводу цього громадські активісти скликають запоріжців на слухання в рамках проєкту “оцінюй та впливай”.

Зустріч планують провестиив Областному центрі молоді (вул.Патріотична, 49), аудиторії 88, 5 березня (четвер), з 17.30 до 19.00.

Шановна громада, запрошуємо вас на чергову зустріч по нашому проекту “оцінюй та впливай”!

ЩО БУДЕ? Підготовка до громадських слухань щодо забудови сьоми гектарів Великого Лугу фірмою Кальцева.

ДЕ І КОЛИ? Зустріч буде в Областному центрі молоді (вул.Патріотична, 49), аудиторії 88, 5 березня (четвер), з 17.30 до 19.00

ЩО МИ БУДЕМО РОБИТИ? Громада повинна виробити єдину політику – що нам вимагати від забудовників на громадських слуханнях, які відбудуться згодом.

А ДЕТАЛЬНІШЕ?

Фірма Володимира Кальцева “Бізнес-Олімп” хоче забудувати 6,83 гектари на Великому Лузі, по вулиці Ленській між Центральної та Розваги. Минулого року вони спромоглися змінити цільове призначення ділянки з рекреаційного на малоповерхову котеджну забудову. Зараз ми бачимо, що опис планованого будівництва вже стає дещо більшим, ніж те, що погодили девелоперам.

ЧОМУ ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО, А НЕ ТІЛЬКИ МЕШКАНЦІВ ВЕЛИКОГО ЛУГУ?

Одразу за декількома причинами.
а) там вирубуються дерева, яких в Запоріжжі небагато
б) автономні котельні будуть створювати додаткове забруднення
в) ми бачимо маніпуляції з доступністю ділянки.

Попередньо можна підписатися на подію за посиланням.