У Запоріжжі, при підтримці посольства Об’єднанних Арабських Еміратів провели благодійну акцію.

У рамках заходу люди, які опинилися у складних життєвих обставинах та залишилися без даху над головою отримали безкоштовні обіди та подарункові набори.

Протягом дня роздали близько 500 пакунків та обідів для учасників заходу.

Акцію також підтримав настоятель католицького храму Бога Отця Милосердного Ян Собило. Він прокоментув захід так:

 “Ми раді, що така чудова акція за підтримаки посольства Об’єднаних Арабських Еміратів проходить саме в Запоріжжі. Радо підтримуємо цю ініціативу.  Варто нагадати, що минулий 2019 рік був оголошеним в ОАЕ роком толерантності. Невипадково він розпочався з істино історичної події – глава римсько-католицької церкви завітав до Абу-Дабі. Папа римський Франциск-1 і голова університету Аль-Ахзар відкрили глобальну конференцію та діалог двох конфесій. А пізніше понтифік навіть відслужив Месу на стадіоні в Абу-Дабі для кількох тисяч католиків … ” – наагадав Ян Собило.

«Із задоволенням відмічаю, що такий діалог толерантності встановлений і в Запоріжжі, – говорить голова Асоціацій національних меншин Запорізької області Науфаль Хамдані.

” У нашому місті пройшов вже ряд доброзичливих проектів, за підтримки посольства ОАЕ та надзвичайного уповноваженого посола в Україні Салема Ахмеда Аль-Каабі зокрема.   Ми вдячні за цю істотну допомогу в реалізації соціальних значущих проектів. У тому числі і за підтримку мусульман у Запоріжжі, подарунки дітям, проведення виставки і культурно-масові заходи та ін. Для Запорожського краю це дуже важливо і символічно! “