ЖК “Моноліт”, який зводять в Південному мікрорайоні вже наприкінці 2020 року планують здати в експлуатацію та вручити ключі щасливим власникам квартир з сучасним плануванням. Тут квартири лише еліт-класу.

У Запорізькому ДБК повідомили – на разі ще є квартири, які можна придбати по старій вартості – 14 000 грн. 1 за 1 м2. Акційна ціна буде діяти до Дня закоханих включно. Після 14 лютого вартість буде становити – 16 000 за 1 м2. В компанії повідомляють, що пропозиція сьогодні є дуже вигідною, адже з часу початку будівництва істотно зросла вартість будівельних матеріалів.

Про дію акції повідомили на сайті будівельної компанії.

Серед основних переваг житлового комплексу безперечно можна назвати місце його розташування – Південний мікрорайон, тут квартали лише з новобудовами. Мікрорайон є одним з наймолодших в Запоріжжі, який зараз активно обростає інфраструктурою та озелененням. Він також є одним з найбільш екологічно чистих в місті.

Будівельна компанія зводить об’єкт по технології залізобетону й дозволяє на етапі будівництва вносити корективи у внутрішнє планування самих квартир. Надійна технологія будівництва дозволяє давати гарантії строку служби аж на 300 років. А сучасні енергозберігаючі технології забезпечать власникам квартир високий відсоток економії як енергоресурсів, так і власних коштів.

Детальніше про технічні особливості ЖК “Моноліт”, інфраструктуру та комплектацію квартир можна знайти на сайті компанії у розділі: об’єкти – ЖК “Моноліт”.