До лайнапу наймасштабнішого фестивалю України додались діджеї Current Value та SayMyName, а також інді-поп дует Oh Wonder, повідомляє прес-служба Atlas Weekend.

Current Value – німецький діджей та продюсер, що працює у жанрі Drum & Bass. Музикант починав кар’єру на Kiss FM в Берліні, підкорив не один світовий лейбл та заснував напрямок Neo Darkstep. Його треки на лейблі Position Chrome звели його до рангу зірки андеграунду.

Atlas Weekend 2020

Фото: Atlas Weekend 2020

Зараз у дискографії Current Value більше десятка повноформатних релізів, найсвіжіших з яких вийшов минулого року.

SayMyName – DJ з Лос-Анджелеса. Його називають хрещеним батьком хард-трепу, а його треки грають у своїх лайвах The Chainsmokers, DJ SNAKE, Martin Garrix, Tiesto и Carnage. В 2020 у його туровому графіку чимало фестивалів та сольних сетів на майданчиках по всьому світу.

Atlas Weekend 2020

Фото: Atlas Weekend 2020

Його виступів справді варто чекати: неймовірна енергетика та спрага до підривних грувів підкорюють з перших хвилин.

Судячи з цих анонсів, цьогоріч нас чекає потужна електронна програма. Також в рамках Atlas Weekend 2020 в Україні вперше виступить група Oh Wonder. Джосефіна Вандер Гюхт і Ентоні Вест грають в жанрі інді-поп з 2014 року. Після виходу дебютного альбому, вони отримали всесвітнє визнання. А вже через тиждень Oh Wonder виступали з аншлагами в Лондоні, Парижі, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі.

7 лютого цього року слухачі зможуть насолодитися третім альбомом під назвою No One Else Can Wear Your Crown, а влітку Oh Wonder представлять його на Atlas Weekend 2020.

Atlas Weekend 2020

Фото: Atlas Weekend 2020

Нагадаємо, Atlas Weekend 2020 відбудеться на ВДНГ і триватиме з 7 по 12 липня. Хедлайнерами фестивалю стануть A$AP Rocky, Twenty One Pilots та Placebo. Також на AW 2020 зіграють alt-J, Metronomy, YUNGBLUD, Of Monsters and Men, AnnenMayKantereit, Tom Grennan, Pendulum (DJ-set) та ще більш ніж 230 артистів, імена яких стануть відомі вже скоро.

Квитки на АW 2020 вже можна придбати на офіційному сайті фестивалю.

Віталій Очерет, RNA